Wat kan ik doen tegen lichte krassen en slijtageplekken in mijn vloer?

Door gebruik van de vloer kunnen op den duur lichte krassen en slijtageplekken ontstaan. Dit is in een handomdraai te herstellen door gebruik van RZ Refresher en is geschikt voor donkergekleurde vloeren. Raadpleeg uw specialist voor meer informatie. Tip! Gebruik de juiste meubelglijders onder uw meubilair om krassen te voorkomen: www.rz-nederland.nl/accessoires.

Hoe verwijder ik doffe plekken en vlekken op laminaat?

De vloer eerst goed stofzuigen of stofwissen. Vlek licht innevelen met RZ Vlekverwijderaar. Na 5-10 minuten de vloer bewerken met een absorberende doek of zachte borstel. Vervolgens de vloer reinigen met RZ Laminaatreiniger.

Hoe voorkom ik streepvorming na het dweilen van de vloer?

De vloer eerst goed stofzuigen of stofwissen. Het reinigingsproduct in de juiste mengverhouding mengen met lauwwarm water. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing op de RZ verpakkingen. Tip! Gebruik een microvezeldoek voor een optimale reiniging.

Welk product kan ik het beste gebruiken voor de reiniging van mijn PVC/vinyl vloer?

Gebruik RZ Cleaner (pH-neutraal reinigingsmiddel) zodat de optische waarde van uw vloer niet wordt aangetast. Indien u de vloer een lichte bescherming wilt geven, gebruik dan RZ Care. Dit product laat een dunne filmlaag achter. Beide producten kunnen dagelijks worden gebruikt.

Hoe verwijder ik vlekken in mijn tapijt, meubelstof of karpet?

Lees de uitgebreide informatie over het verwijderen van vlekken in onze vlekkenkaart.

Hoe kan ik mijn tapijt, meubelstof of karpet het beste opfrissen/reinigen?

Te behandelen oppervlak (borstelend) stofzuigen. RZ Textielreiniger sprayen op een kleurbestendige badstof doek of direct licht nevelen op het te behandelen oppervlak. Daarna rustig wrijven. Laten drogen alvorens te belopen. Voor een dieptereiniging adviseren wij RZ Hoofdreiniger Textiel (of RZ Wolreiniger) i.c.m. een sproei-extractie machine. Raadpleeg uw specialist voor meer informatie.